1. You Don't Believe William Smulders 3:44

Met de donkere dagen voor Kerst in het vooruitzicht is er een prachtige nieuwe love song van de in Groesbeek geboren zanger/gitarist William Smulders verschenen.

In het nummer getiteld ”You don’t believe” probeert hij de ander te overtuigen van zijn oprechtheid nadat zijn woorden verkeerd zijn begrepen dan dat hij bedoelde. Zal het hem lukken haar liefde te heroveren? Luister naar de hartstochtelijke overredingspoging en overtuig jezelf van zijn intenties.

William componeerde de muziek zelf en Vincent Leenders schreef de tekst.

De piano en gitaar die een onmisbare rol spelen in het lied worden vervolmaakt door de prachtige stem van backing- vocaliste Wiesje Westerlaken. Het resultaat is dan ook een heerlijk in het gehoor liggende ballade, opgenomen en geproduceerd door DJ Galaga.

 William is al jaren geen onbekende in de nationale en internationale muziekscene. Hij is te vinden op vele kleine en grote podia en andere gelegenheden waarbij zijn zang en gitaarspel gekenmerkt wordt door een aanstekelijk enthousiasme en passie. Zijn voornamelijk Engelstalige repertoire varieert van lichte jazz en instrumentale Spaanse gitaarmuziek tot bekende evergreens, hits van de fifties en eighties en rock’ n roll klassiekers.

Ook bracht hij vele singles uit als o.a. “The Whisky Song” samen met wereldster Wanda Jackson en “Rainy Night” met Linda Gail Lewis.

 Van “You don’t believe” verschijnt een videoclip, is te beluisteren op o.a. Spotify en verkrijgbaar bij alle bekende downloadstations.

You Don’t Believe

Artist : William Smulders
Genre : ,
Format : CD