Back to the top

Live Duo

William Smulders / Live Duo

Live duo William Smulders & Lieke Grey brengt uw feest tot leven!

Akoestische live muziek inhuren? Mobiele live muziek inhuren of juist versterkt maar niet te luid versterkt? Live duo William Smulders & Lieke Grey staat garant voor een onvergetelijk optreden met steengoede livemuziek, virtuoos gitaarspel, percussie en indrukwekkende zang. Ze spelen de hits van de jaren 50 tot nu! Denk hierbij aan nummers van o.a. Elvis, Tina Turner, Dean Martin, The pointer sisters, Adèle, Santana, Caro Emerald, Avicii en vele andere. Ook maken ze soms een uitstapje naar Nederlandstalige muziek van bijvoorbeeld, Fank Boeijen, André Hazes of Willeke Alberti.

De muziek van deze ijzersterke muzikanten is echt en puur. William en Lieke hebben beide een warme goed getrainde en zuivere zangstem. William is een gedreven gitarist die met een klein voet-bedient opnamen apparaatje een klein stukje van zijn slag opneemt terwijl hij aan het spelen is. Vervolgens laat hij dit meelopen om er overheen te kunnen soleren. Hierdoor is zijn klank vol en lijkt het alsof er 2 gitaristen aan het spelen zijn. Lieke vult dit aan door middel van percussie (shaker, tamboerijn, koe-bel enz) daarnaast speelt zijn de snare- en basedrum. Zo vormen zij samen een kleine band!

William en Lieke kunnen zich feilloos aanpassen aan de wensen van de klant of het publiek. Zo spelen ze meer op de achtergrond tijdens bijvoorbeeld een diner, netwerkborrel of beurs. Wat meer op de voorgrond tijdens een receptie of feestavond zodat de gasten ook gezellig kunnen praten. Maar dit muzikaal duo kan ook een feest maken zodat er volop gedanst kan worden!

Ongedwongen interactie met het publiek

Muzikaal live duo William Smulders en Lieke Grey zijn erg sterk in ongedwongen interactie met het publiek. Zij voelen feilloos aan of het wel of niet gepast is om wat meer contact te maken met de zaal. Dit doet Lieke door bijvoorbeeld een leuke anekdote over een nummer te vertellen. William doet dit door tussen het publiek te lopen terwijl hij gitaar speelt en misschien zelfs een keer al spelend op de tafel gaat staan! Ook de chemie en interactie tussen William en Lieke werkt mee aan een ongedwongen sfeer. Daarnaast delen muziekaal duo William en Lieke indien gewenst verzoekkaarten uit. Hierop staat een greep uit hun repertoire. Het publiek kan aankruisen wat ze willen horen en zo maken ze er samen met uw gasten een feest van! Ook Dat is de kracht van William Smulders en Lieke Grey.

Hoogtepunten

William Smulders & Lieke Grey treden nu zeven jaar meerdere keren per week samen op. In deze tijd heeft dit muzikaal duo een geweldige track-record opgebouwd. Zo stonden ze samen op de podia’s van bijvoorbeeld GelreDome en de Nijmeegse vierdaagsefeesten, in het voorprogramma o.a. Lee Touwers, Ruth Jacott, Trijntje Oosterhuis en Gerard Joling. Daarnaast waren ze te zien op grote evenementen voor bijvoorbeeld: UWV, Rabobank, FNV, Shell, op middenstip en business-lounge bij PSV, FC Utrecht

Tevens hebben zij meerdere eigen nummers uitgebracht, waarvan er 2 te horen zijn in de single top 10. Ook zijn ze te gast geweest bij o.a. de Tineke show van Tineke de Nooij, SBS6 en Radio en TV Gelderland.

  1. On The Road Again (oud) William Smulders 3:02
  2. Hotel California William Smulders 5:16
  3. Fly With Me William Smulders 3:17
  4. Whats A Woman William Smulders 3:12
  5. Leaving On A Jetplane William Smulders 4:37

Gelegenheid

Live duo William Smulders & Lieke Grey is uiterst geschikt voor de volgende gelegenheden. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een gratis offerte.

Bruiloft

Bruiloft

Receptie of Borrel

Bedrijfsfeest

Inzetbaarheid

Akoestisch

Akoestisch verzorgt Live duo William Smulders & Lieke Grey bijvoorbeeld een muzikaal ontvangst bij de entree om daarna als gangmaker tussen uw gasten op te treden. Deze variant is niet te luid, mobiel inzetbaar en passend voor elke gelegenheid.

Versterkt

Versterkt verzorgt Live duo William Smulders & Lieke Grey door het gebruik van échte vintage apparatuur een onvervalste sound. Van ingetogen, tot uitbundig swingend. Deze variant is uiterst geschikt voor een gelegenheden waar het dak eraf mag.

Recenties

“Professionele zanger met aandacht voor de gasten en daar goed op inspelend, fantastisch. Wij zouden William zo weer boeken en aanbevelen bij anderen!”Wilma

“Ik kan iedereen die op zoek is naar een goede, aardige en sfeervolle entertainer, aanraden William te boeken voor het feest. Ongelooflijk hoeveel verschillende nummers hij kan zingen.”Harold

“Als je een gezellige sfeer wilt geven aan je feest moet je William Smulders uitnodigen. Hij geeft een leuke sfeer aan je feest!!”Annie

“Ik ben 100% tevreden over William Smulders. Alle afspraken werden volledig nagekomen en zou William meteen weer kiezen bij volgende feest.”Remco

“Geweldig optreden bij ’t Wapen van Strijp in Eindhoven. Verrassend, eigen stijl, heel goed gitaarspel en verrassende stem! Thanks and till next time.”Hans

Vraag uw gratis offerte aan

Elke gelegenheid is uniek en daarom maken wij voor u een gratis offerte die precies past bij wat u in gedachten heeft. Klik op de button rechts om uw gratis offerte aan te vragen.

© Copyright 2021 JVDL Designs. All rights reserved.