Back to the top

Gitaarles

William Smulders / Gitaarles

William Smulders geeft gitaarlessen op maat in Nijmegen Oost. Ik houd rekening met je persoonlijke wensen, vragen en muzieksmaak. Wat je wilt leren, zowel qua theorie als praktijk, bepaal je zelf. Alleen begeleidend spelen of liever solo? Ballads of Rock and roll, Blues, Rock of een tintje Spaans? Notenlezen, zelf liedjes schrijven? Het kan allemaal.

Het is belangrijk dat je met plezier gitaar wilt leren spelen. We gaan samen onderzoeken welke manier van studeren het beste bij jou past. Aan de hand van jouw muziek smaak stel ik een lesprogramma samen waarin je de basis en technieken leert om jou favorieten liedjes te spelen. Ik zorg dat je partijen in tablatuur of notenschrift krijgt!

Muziekles voor mensen met een beperking

Via opleidingsmodules en cursussen heeft William Smulders zich gespecialiseerd in muziekeducatie voor mensen met een beperking. Zo geeft hij muzieklessen op maat aan gehandicapten – individueel en in groepjes – in samenwerking met zorginstelling Pluryn en De Lindenberg. Sinds 1995 is hij actief als muziekdocent van de Pluryn-muziekgroep Break Out, die in Nijmegen en omgeving regelmatig optredens verzorgt.

Lespakketten

  • Enkele Les

  • 35,-per les, incl. BTW
  • 10 Lessen

  • 350340,-incl. BTW

Wie is William Smulders?

William Smulders speelt gitaar sinds zijn 12 de en vertolkt een Engelstalig repertoire van covers, eigen composities en evergreens. Hij werkte samen met sterren als Peter Koelewijn, Wanda Jackson en Chris Montez en was openingsact bij concerten van Blöf en Volumia. Al ruim 25 jaar staat hij op grote podia en festivals, zoals de Nijmeegse Zomerfeesten en Jazz in Duketown, maar ook in kleinere theaters en zalen; zo’n 180 optredens per jaar. Sinds zijn 18e geeft hij naast de optredens ook gitaarlessen inmiddels alweer 30 jaar. Ook werkt hij als (vervangend) gitaardocent op Cultureel Centrum De Lindenberg

Hoogtepunten

William Smulders heeft jarenlange ervaring en flink wat hoogtepunten bereikt. Zo was hij eerder te gast bij Tineke de Nooij, Radio 5, Giel Beelen, SBS6 en TV Gelderland. Onder zijn opdrachtgevers zit onder meer: Rabobank, Golfbaan Rijk van Nijmegen, Ministeries, Holland Casino, Efteling en de nationale Nederlanden postcode loterij.

Vraag uw gratis offerte aan

Elke gelegenheid is uniek en daarom maken wij voor u een gratis offerte die precies past bij wat u in gedachten heeft. Klik op de button rechts om uw gratis offerte aan te vragen.

© Copyright 2021 JVDL Designs. All rights reserved.