1. William Smulders - Without Words 3:51

Nieuwe single William Smulders – Without word’s

Na in een korte periode twee singles te hebben uitgebracht kon zanger/gitarist William Smulders het niet laten om een derde single uit te brengen. Maar dan in een geheel ander muziekstijl als de voorgaande songs. Ditmaal liet hij zich inspireren door Roy Orbison, Chris Isaak en Elvis Presley maar dan met een hedendaagse sound.

“Without word’s is een uptempo lied met een enigszins serieuze boodschap waarin uiteenlopende emoties bij elkaar komen. De tekst is geïnspireerd op een passage uit het boek “De profeet” van schrijver Kahlil Gibran en gaat over het verlies van een geliefde die ooit zei dat je niet droevig en eenzaam moet zijn als hij of zij er niet meer is. Maar dat je de kracht kunt halen uit de herinneringen aan de tijd, in voor-en tegenspoed.

William, die net als vele andere artiesten, een vervelende coronatijd achter de rug heeft barst van energie en inspiratie en is dolgelukkig dat hij weer veel op kan treden. Niet voor niets is hij een veelgevraagd artiest. Al meer dan 30 jaar is hij een vaste gast op grote podia en festivals, kleinere theaters en zalen. Hij werkte samen met sterren als Wanda Jackson, Linda Gail Lewis en Chris Montez (Let’s Dance). Tijdens zijn optredens neemt hij zijn publiek graag mee naar de fifties en sixties maar ook lichte jazz en Spaanse gitaarklanken ontbreken niet in zijn repertoire.

De tekst van “Without Words” is van de hand van Werner Waterval en William componeerde de muziek. Het geheel is geproduceerd door Roel Jongenelen & William Smulders.

De single is te beluisteren en te downloaden bij de bekende portals waaronder Spotify, Apple Music en Deezer.

Without Words

Artist : William Smulders
Genre : ,
Format : CD