1. Verano William Smulders 3:02

Gitaristen bundelen talent met zomerlied ‘Verano’

Van jam-sessie tussen vrienden naar succesvolle zomerhit.

De bekende muzikanten Roel Jongenelen en William Smulders hebben voor de zomer van 2021 een pakkend instrumentaal lied geschreven. Tijdens een jamsessie op de gitaar bedachten zij een compositie die later de basis werd van het lied ‘Verano’. Door alle positieve reacties is dit de officiële eerste single geworden van het muzikale duo, die vanaf nu verder gaat onder de naam ‘Las Guitarras’.

William Smulders is een succesvol rock-en-roll artiest die wekelijks de tenten op zijn kop zet met zijn show. In deze hoedanigheid leerde hij producer Roel Jongenelen kennen. In Roel’s succesvolle muziekstudio ‘Apollo 98’, bekend van o.a. de New Kids, nam William Smulders meerdere singles op. Roel Jongenelen heeft naast zijn muziekstudio jarenlange ervaring in de muziekwereld als liedjesschrijver en is zijn muzikale carrière begonnen als basgitarist in de succesvolle band V.O.F. de Kunst.

De vrolijke klanken van ‘Verano’ nemen je mee naar een zwoele zomeravond met ondergaande zon en zorgen tegelijkertijd voor vrolijke vibes met een melodie die bij iedereen voor een goed humeur zorgt. Perfect voor op het terras, op het strand of in je eigen achtertuin. Met ‘Verano’ hebben ‘Las Guitarras’ wereldwijd de zomer officieel geopend! Te streamen via Spotify, Apple Music, Deezer en alle andere streamingsdiensten.

Spotify

Verano

Release Date : 12 juli 2021
Artist : William Smulders
Genre : ,
Format : CD